zaterdag 30 november 2019

November in vogelvlucht.....


November was een maand van afronding, maar ook van nieuwe plannen. Ik ben met drie nieuwe projecten begonnen waarvan ik de cosy stripe al heb laten zien. De andere 2 komen later nog weleens voorbij hier. Het was de maand van Sint-Maarten, veel verkoudheden en winterse kwaaltjes in ons huishouden en de maand van voorbereiding op de komende feestdagen. Een surprise voor Sinterklaas is op dit moment in de maak en ik kan niet wachten tot ik de kerstversiering van zolder kan pakken....


Qua aankopen deed ik het rustig aan deze maand. Behalve de Knipmode kwamen er geen nieuwe tijdschriften of boeken in huis. Ik heb nog genoeg aan wat ik aan het begin van dit seizoen kocht en heb niet eens in de winkel gekeken naar de nieuwere bladen. Ik probeer me in te houden, volgend jaar staat er als alles goed gaat wederom een reisje naar Engeland op het programma en dan sla ik liever daar leuke bladen in.
Mooi bruggetje naar de tijdschriften hierboven op de foto.....want wat ik wel kocht deze maand was borduurgaren voor 2 projecten. Ik had gewacht met kopen tot 11-11, Singles day bij aliexpress. Ik heb alle kleuren doorgegeven, ruim ingekocht, en binnen no-time vielen ze op de mat. Keurig alle kleurnummers met nog wat extra zelfs. Ben er heel tevreden over. Ik heb echt wel een voorkeur voor het steunen van de plaatselijke hobbywinkel (doe ik ook), maar dit was toch stukken vriendelijker voor mijn portemonnee. En het is mooie glanzende borduurzijde! Borduurstof heb ik nog wel liggen dus dit worden alvast wat nieuwe projecten voor 2020.

Tot in december!! 

3 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Hopelijk zijn alle verkoudheidjes weer het huis uit. Ik vind het altijd zo leuk om te lezen hoe je alles op een rijtje zet. Ik ben niet zo gestructureerd hoor. En ik hoor zoveel over Alie, misschien moet ik toch ook eens overstag. Succes met al je plannen.

Gerlily zei

Hopelijk iedereen weer beter. Wat een mooie kleurtjes allemaal. Succes met de nieuwe plannen. We gaan het weer volgen.

Jacqueline zei

Net als Vlijtige Lies heb ik nog nooit iets besteld bij Ali, dus goed om te lezen dat jij zo tevreden bent. En wat heerlijk dat er een reisje naar Engeland gepland staat, lijkt me ook zo leuk. Nooit geweten dat de bladen daar zo bijzonder zijn.
Ben benieuwd naar je december, je bent in ieder geval een stuk actiever dan ik :)