donderdag 7 november 2019

Throwback thursday november


Bijna twee jaar geleden maakte ik deze deken af en vandaag mag deze in het zonnetje gezet worden :-)
De deken is inmiddels veel gebruikt en dan is het haken van zo'n deken dankbaar werk.

In al z'n eenvoud vind ik 'm nog steeds erg leuk. 
Ook heb ik het laatste weken met de lange donkere avonden wel gemist om zo'n project -lekker doorhaken zonder al teveel denkwerk- bij de hand te hebben. 

Daarom heb ik echt zin om aan een nieuwe deken te beginnen, de bollen liggen al klaar, ik moet alleen nog even beslissen welke steek het wordt. Het is in ieder geval geen cal en de bollen komen allemaal uit voorraad en het zijn heerlijke kleuren, om vrolijk van te worden.

De originele blogpost met meer foto's is hier te zien. 

4 opmerkingen:

Marguerite zei

Wat is het toch heerlijk dat als je iets gemaakt hebt het echt gebruikt wordt en je het ook een leuk project vond om te doen.
Er zijn zoveel leuke patronen en ik denk dat een volgend patroon zo gevonden is.

Gerlily zei

Hij is ook nog steeds mooi. Ik maakte hem ook, maar dan in regenboog kleuren. Hij is hier ook nog steeds favoriet. Erg benieuwd aan welke deken je gaat beginnen. Fijn weekend alvast.

Dreamstuff zei

En met de toenemende kou ook echt fijn om jezelf onder te verstoppen. Een tweede deken zal vast ook weer veel gebruikt worden. Succes!

Vlijtige Lies zei

Mooie warme vrolijke deken! Ik ben benieuwd hoe je volgende deken gaat worden. En nu geen Cal,ook fijn toch. Vind een Cal leuk maar het geeft ook een druk. Succes