woensdag 18 augustus 2010

Begin van een nieuw setje voor Sara

Ik kan niet wachten om met m'n nieuwe snaps aan de slag te gaan, maar voordat ze arriveerden gisteren had ik al een nieuwe set voor Sara geknipt en die moet dus eerst af ;-) Dit is het begin daarvan, het hesje van het FM patroon Berit. De matrushka borduurtjes zijn een al wat oudere serie van Huups, die ik hier ook al eens gebruikt heb. Ik blijf het een prachtige serie vinden!
Het patroon Berit heb ik al eens voor Sara gemaakt toen ze een jaar of drie was en die mag nu dus op herhaling in maat 122/128.
De stof die ik voor het hesje heb gebruikt is een dunne zomerfleece, volgens mij van Bizzkids. Ik had een klein stukje liggen en dit hesje pastte er net uit. Dit soort fleece zal de komende tijd wel vaker in m'n blog langskomen, want ik heb er vorig seizoen aardig wat van ingeslagen, ik vind het ideale stof, ook voor meer winterse truitjes. Vooral op school kan de gewone fleece met de verwarming aan in de winter net even te warm worden, tenminste dat vindt Sara.

Even een zijsprongetje, hebben jullie de nieuwe Abacadabra patronen al online bekeken? O.a. bij naaipatronen.nl en de Patronenwinkel zijn ze te zien. Ik ben er helemaal weg van, er zitten een paar prachtige patronen bij!

2 opmerkingen:

KROSI EN SANI zei

Hoi, meid ja ik heb de patronen bekeken en ze zijn mooi zeg, ga deze week kijken wat ik ga kopen, ben een beetje verslaafd aan patronen kopen moet ik zeggen, hahaha.

prettige dag, groetjes

Angeline

Adriana zei

Wat een hip shirtje zeg, die kleur knalt echt lekker. en die matrushka past er heel goed bij.

groetjes Adriana