dinsdag 17 augustus 2010

Post uit de V.S.

Toen Sara net geboren was heb ik nagedacht over de aanschaf van een Snap press voor metalen snaps, het leek me erg leuk deze drukknopen te gebruiken voor babykleding. Ik vond zo'n apparaat uiteindelijk toch wat te kostbaar en het idee verdween naar de achtergrond. Tot ik vorige week op Sancho een topic las over plastic drukknopen, daarvoor was niet zo'n hele dure Snap press nodig maar een veel voordeligere snaptang, oftewel pliers. Met de komst van een kleintje leek me dit het perfecte moment om er eentje te kopen, alhoewel ze natuurlijk voor Sara's kleding ook heel goed gebruikt kunnen worden. Om een lang verhaal kort te maken heb ik het internet afgestruind en een tang en diverse kleurtjes knopen besteld in Amerika. Het werd ook nog eens supersnel, binnen een week, bezorgd dus ik ben helemaal happy nu :-)

4 opmerkingen:

Nathalie zei

Handig!
Waar heb je ze besteld als ik vragen mag en wat waren de verzendkosten?

Groetjes Nathalie

Mariette zei

Hoi Nathalie,

Ik heb ze bij http://www.kamsnaps.com besteld. En de verzendkosten waren met de koers van vorige week precies 7 euro (10 dollar).

Groetjes, Mariëtte

Adriana zei

Dat is een vlotte levering zeg uit de VS. Wat goed. Ben benieuwd wat er allemaal gemaakt gaat worden met die kleurrijke kamsnaps.

groetjes Adriana

Nathalie zei

Bedankt voor je reactie, zal eens gaan kijken op deze site ;-)

Groetjes nathalie