woensdag 4 augustus 2010

Een award gekregen!

Wat een leuke verrassing, ik heb een award gekregen van Josette. Heel erg bedankt, echt heel gaaf omdat juist haar blog een van mijn favoriete blogs is. Alles wat ze maakt is bijzonder maar vooral haar jongenskleding vind ik altijd een inspiratiebron.

Nu mag ik 5 dingen over mezelf vertellen en de award aan 5 andere bloggers doorgeven.

Hier komen dan eerst 5 dingen over mezelf:
1. Ik heb altijd tijd tekort om alle dingen te doen die ik leuk vind.
2. Vaak heb ik daardoor de neiging om meerdere projecten tegelijk te beginnen, maar ik merk meer en meer dat dat tegen me gaat werken. Om het even naai-gerelateerd te houden: ik knipte voorheen vaak een stapeltje kledingstukken tegelijk. Daar kwamen dan weer allerlei andere ideeën tussendoor waardoor ik dingen niet snel af maakte. Nu probeer ik niet meer dan twee dingen, tegelijk te knippen en ik merk dat dat voor mij veel prettiger werkt.
3. Ik ben gek op rommelmarkten en kringloopwinkels, erg leuk om daar rond te snuffelen. Soms zie je niks, maar soms vind je net iets wat je al een tijd zocht.
4. Ik kijk erg weinig televisie, als ik al kijk, dan is het een speelfilm. De laatste film die ik zag was de dvd King Arthur. Hele goede film!
5. Ik kijk nu al uit naar de herfst, ik vind de zomer prima hoor, zolang het niet tropisch warm is, maar ik hou van de kleuren en geuren van de herfst.

Nu ga ik deze award doorgeven aan 5 andere bloggers: niet makkelijk omdat ik zoveel blogs bekijk en waardeer en mijn bloglijst ook steeds groter is geworden in de loop der tijd.
Maar mijn keuze is gevallen op:
1. Mirella: ik vind haar maaksels altijd erg mooi, haar kleding maar vooral ook de Tilda dingen die ze heeft gemaakt.
2. Renate van Fienke: ze maakt zulke vrolijke kleding! Ze heeft een blog sinds begin dit jaar maar het is nu al een van mijn favorieten.
3. Sabine: ik bekijk haar blog heel vaak, ze maakt veel kleding in een hoog tempo voor haar meiden en vaak maakt ze patronen waarvan ik was vergeten dat ik ze ook in huis had, iets uit een Sue & Blue b.v. Met andere woorden: ze brengt me op ideeën.
4. Daniëlle van Daniëlle's creaties: Ze maakt hele mooie kleding voor haar kinderen en voor haarzelf. Leuke blog om te bekijken.
5. Sandra van The home industry: nog zo'n inspiratiebron, ze gebruikt altijd de meest gave stofjes en maakt er altijd weer iets moois van.

Nou dames, veel plezier met jullie award!

7 opmerkingen:

Fienke zei

Heel erg bedankt voor je award. Ik wordt er verlegen van! Ik ga hem morgen op mijn blog zetten. Zit nu te stressen op een opdracht.
Nogmaals bedankt!
Groeten Renate

Sandra zei

Een award, geweldig zeg! Je hebt hem ook dik verdiend met je prachtige blog, ook voor mij ben je een geweldige inspiratiebron! Wat lief dat je hem ook aan mij doorgeeft, hartstikke bedankt, wat een eer! Ik zal hem morgen op mijn blog zetten :)))

Groetjes Sandra

Mirella zei

dank je wel vd eer !!! en de complimenten Ik ga er morgen ook even naar kijken oke? ;-D

groetjes Mirella

Hennie's handwerk zei

Hoi Mariette,
De stoffenwinkel waar ik het over had, zit in de Broederstraat nummer 5. Het is een klein winkeltje dat dus pas begonnen is, maar kan wel wat worden denk ik. Zeker mooi dat er nu ook een winkeltje in Kampen zit, al zal de prijs denk ik wel wat hoger liggen dan wat ik normaal koop. Ga dan ook altijd graag naar het stoffenspektakel in Zwolle.

Ik heb trouwens zelf een ruimte op de overloop voor mijn naai- en lockmachine. Vind het heerlijk om daar een eigen plekje te hebben en soms als de kinderen buiten spelen, ben ik er ook wel te vinden, maar meestal naai ik als de kinderen op bed liggen.

Jij hebt ook een hele leuke blog en die award heb je zeker verdiend! Gefeliciteerd!!!En direct weer leuke blogs om ook eens een kijkje te nemen.

Groetjes Hennie

Sabine zei

Hoi Mariette,

hartelijk bedankt voor de award! Ik vind het een hele eer! En dan deze nog van jou te krijgen. Ben zo'n fan van jou, echt waar!
Trouwens, wil bij deze jou ook feliciteren met je award :-)

groetjes en nogmaals bedankt!

Sabine

THEA zei

Gefeliciteerd met je award!!

Leuk voor je, je hebt hem verdiend!!

Groetjes Thea

Dietlinde zei

heel erg leuk die awards en nog eens proficiat aan de gelukkigen groetjes Dietlinde