donderdag 29 november 2018

Mariette ruimt op 2018/2019 deel I


Om alvast over goede voornemens te beginnen....... ik ga opruimen in 2019 en flink ook.....ik heb teveel hobbyspullen verzameld vind ik zelf. Ik zal altijd creatieve dingen blijven doen maar dan met iets minder voorraad is de bedoeling. En bij iets minder hou ik ook nog meer dan genoeg over.
Ik heb altijd met veel liefde tijdschriften, ook vaak heel oude, verzameld maar ik kan niet alles houden. Natuurlijk zijn er ook veel gebruikte patronen waar mijn kinderen gewoon uitgegroeid zijn. 
 Een eigen hobbykamer duurt nog wel een paar jaar en met een vaak rommelige werkplek in de kamer en overvolle kasten op zolder ben ik het overzicht een beetje kwijt. Ik vind ook teveel leuk, dat is het gewoon :-)
 Het sorteren is veel werk en dat heb je maar niet zo maar allemaal te koop staan, vandaar in gedeeltes, vandaag het startschot.

Ik zal in de komende maanden af en toe een verkooplinkje plaatsen naar marktplaats als ik er weer veel nieuws op heb gezet. Nu is dat ook het geval en zijn het vooral boeken, tijdschriften en patronen op gebied van haken, naaien, taarten/cupcakes maken en
borduren. Ook veel vintage materiaal deze keer plus patronen die over zijn van vorige verkooprondes. Diverse prijzen, alles staat in de advertenties. De foto hierboven is als voorbeeld bedoeld, het kan best zijn dat bepaalde spullen al verkocht zijn inmiddels. Dit is ook lang niet alles, er is nog veel meer.
Dus als je interesse hebt kun je hier een kijkje nemen: klik Tip: er komt nu elke dag nog wat
bij, dus kijk over een paar dagen nog eens weer.


M'n blog zal niet veranderen in een verkoopblog, ook in 2019 zal ik creaties showen zoals altijd, dit komt er gewoon af en toe bij. 

2 opmerkingen:

Gerlily zei

Ik heb de laatste jaren ook heel veel opgeruimd. Je moet soms grduld hebben, maar ook heel veel kunnen verkopen. Veel succes mrt de verkoop. Fijn weekend verder.

Marguerite zei

Mijn plan is ook om volgend jaar heel veel te gaan opruimen.
Heel veel te gaan weggooien.
Heel veel te afmaken.
En veel minder te gaan aanschaffen.
Maar of me dat gaat lukken...