vrijdag 27 december 2019

Collage nr.3 Naaiwerk


M'n derde collage gaat over m'n naaiwerkjes. Als ik zo terug kijk had ik graag wat meer kledingstukken voor mezelf gemaakt, vooral omdat de kleding die ik heb gemaakt allemaal veel gedragen zijn. Dat zou ik dus wel willen verbeteren volgend jaar. Ik heb tot en met de zomer ook geen kleding voor mezelf gekocht, tot ik in oktober een heel stel kledingstukken heb aangeschaft. Daarmee was de drive om meer voor mezelf te naaien ook meteen verdwenen......dat probeer ik volgend jaar anders aan te pakken.....stoffen genoeg in huis.

Aan de andere kant ben ik wel tevreden, omdat ik me voor het eerst heb verdiept in het quilten, en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Tegelijkertijd is ook dat weer een mooie uitdaging voor 2020, want het zijn nog geen affe quilts dus dat wordt zeker vervolgd.

3 opmerkingen:

Marguerite zei

Heb nog steeds een mooie lap stof liggen om een trui voor mezelf te naaien. Ook maar eens in het nieuwe jaar aan beginnen. Vind het altijd zo leuk om bij jou te zien

Jacqueline zei

Zo leuk om je jaaroverzichten te zien. En dat je er wel 4 kunt vullen bewijst toch maar hoe productief je bent, knap hoor!! Ben heel benieuwd naar volgend jaar :)

Corina zei

Je hebt wel mooie dingen gemaakt en dat je het veel hebt gedragen zegt genoeg.

Ik herken het wel hoor dingen willen hihi.
Ik hou het daarom eigenlijk ook maar bij kleding maken voor mijzelf en eega, daarnaast wandel ik veel met de hond en kook ik graag, naast een fulltime baan.