maandag 31 mei 2021

Mei in vogelvlucht....De maand is voorbij gevlogen. 
Ik zal eerst de affe dingen laten zien...
-de strijkplankhoes was al voorbij gekomen.
-hieronder nog een kussen die ik heb gemaakt voor de tuinbank. 
Vervolgens heb ik alle restanten van deze serie stoffen opgeknipt, want ik wilde ze niet weer terugleggen in de stoffenkast. Ik had ruim ingekocht omdat ik er een gordijn van heb gemaakt voor de overkapping. Ondertussen was er nog over voor een projectbag, een etui, kussen en strijkplankovertrek. Nu heb ik er nog boodschappentasjes en een vlaggenlijn van geknipt en is het opperdepop.
Binnenkort alles in elkaar zetten...Er was dus ruimte voor nieuwe lapjes, wederom van Kwantum, maar dit keer kleinere hoeveelheden ;-)

Qua aankopen heb ik verder niet zoveel gedaan (gelukkig), maar er kwam een pre-order van een Harry Potter haakboek voorbij, die ik niet kon weerstaan. Volgens mij verschijnt deze laat in de zomer ergens.


Verder bakte ik nog deze slof, met verse aardbeien, die was echt heerlijk....


Ik haakte nog wat verder aan de Queen blanket. Ik ben nu bij de tweede kleur. 


Nu de diamond painting af is, vond ik het leuk om verder te gaan met een andere langlopende WIP. Het is het Blue willow borduurwerk. Ik begon hiermee in april 2019 en heb er vervolgens lang niet naar om gekeken. Gisteren heb ik de eerste vervolgsteekjes gezet. Misschien volgt er binnenkort nog een nieuwe borduurwerk waar ik de materialen al een tijd geleden voor gekocht heb. Eerst hier maar eens een slinger aan geven. 


Verder hebben we de tulpenvelden een paar keer opgezocht, het was allemaal zo mooi!


En, het was tenslotte ook nog meivakantie, ging ik met jongste een dagje uit met de trein. Dat was voor het eerst sinds vorige zomer dat we weer met de trein gingen. Er waren toen nog overal heel lange rijen voor de winkels dus heel veel hebben we niet geshopt, maar het was evengoed wel heel gezellig!

Het is zowiezo een tijd van 'eerste keren', de eerste keer weer een ijskoffie drinken op een terrasje, de eerste keer sinds lange tijd weer voorzichtig denken aan een vakantie....hoopvol kijken we naar de toekomst...

Bedankt voor jullie reactie in de afgelopen maand, het wordt gewaardeerd!

1 opmerking:

Gerlily zei

Toch weer een paar affo's te melden. Leuke stoffen zeg. Ben al in geen jaar bij de Kwantum geweest