zondag 28 oktober 2018

M'n eindejaarslijstje van 2018


We zijn weer thuis van een weekje in Drenthe, we hebben daar veel ondernomen maar er bleef ook genoeg tijd over om te freubelen. Gelukkig had ik m'n daglichtlamp weer mee, dat was geen overbodige luxe in het donkere bos.
M'n diamond paint van Mickey Mouse is een stuk verder opgeschoten en rendier Rudi heeft een lijf gekregen ;-)

Zoals gezegd zou ik m'n eindejaarslijstje laten zien. Net als vorig jaar en het jaar daarvoor, maak ik dit lijstje als stok achter de deur en hou ik hier bij wat er af is, met linkjes naar de affe creaties. 
Dit jaar is het vooral haken, breien en diamond painting wat er op staat. Qua naaien heb ik nog wel plannen maar knip ik geen hele stapels meer in het voren dus dat gaat er tussendoor, hetzelfde geldt voor de Silhouette. Daar heb ik op het moment helemaal geen plannen voor maar dat kan ook zo maar meer veranderen als ik een kadootje wil maken bijvoorbeeld.

Eindejaarslijstje 2018 in willekeurige volgorde:

2. Knuffeldeken draak Woolytoons
3. Kersenbloesemmeisje Amilishly
5. Okergeel vest
7. Diamond paint Guusje

Nog 2 maanden dus zal nog ff moeten doorpakken....
1 tot en met 4 zijn haakprojecten, en nr. 5 is een gebreid vest. De diamond paintings hebben nog wel wat uurtjes werk nodig.

Dan zijn er nog twee grote opruimklussen. Al m'n garen zit in principe in een paar kratten met deksel......in principe, want her en der liggen ook bollen, recentere aankopen en zakjes met resten van oudere projecten. Zo kocht ik op Koningsdag dit jaar een partijtje Stylecraft, hele bollen en resten, en heb ik zelf ook nog restanten van 2 Stylecraft dekens. Dat wil ik eens allemaal bij elkaar leggen en kijken of ik daar volgend jaar iets mee kan. Buiten dat heb ik ook nog veel ander acryl liggen, maar ben het overzicht een beetje kwijt....juist doordat het mooi in die kratten zit kom ik er niet regelmatig bij dus dat moet ik eens goed gaan bekijken.

Stoffenvoorraad heb ik iets meer overzicht van, maar wil alles herschikken en dan zal ik ook wel weer ideetjes op doen.

 Ik ga dan ook niet naar Kreadoe komende week (gaan jullie?), ik heb genoeg inspiratie en spullen om mee verder te gaan.

Tot slot nog wat sfeerplaatjes van de vakantie....

  
Het gezellige Kabouterland in Exloo.....


Pompoenen in Drouwenerzand.....

Fijne zondag nog!

3 opmerkingen:

Gerlily zei

Wat goed weer, een lijstje! Mooie stok achter de deur. Geeft zo'n voldoening als er weer wat af is. Hier een goede herinneringen aan vakanties in Drenthe. Nog een fijne zondag verder

Mama C zei

Zo jij hoeft je niet te vervelen de komende 2 maanden! Maar je bent deze week mooi opgeschoten met Rudi!
Succes met je lijst!

Vlijtige Lies zei

Wat knap zeg je lijst. Ik zou het ook moeten doen maar ben er niet geschikt voor. Helaas geen Krea-do dit jaar. Ik ga naar de Sancho dag, gevalletje keuzes maken. Succes met je goede voornemens.