donderdag 31 oktober 2019

Oktober in vogelvlucht....


Oktober was een maand waarin ik niet heel veel hobbytijd heb gehad. Eigenlijk waren er zoveel andere (vaak leuke) dingen te doen dat ik er gewoon niet aan toe kwam.


Ik bedrukte 2 shirts voor Oliver. Hij ging naar een feestje met Halloween thema en ik besloot hem een bestandje te laten kiezen zodat ik deze snel op een shirt kon persen. De 2 shirts had ik nog in mijn shirtjesvoorraad (die nu helemaal op is) dus dat kwam mooi uit. Het andere shirt moest voorzien van een vliegtuig want sinds hij afgelopen zomer voor het eerst gevlogen heeft zijn vliegtuigen het helemaal! Simpel en snel, dat is ook wel eens leuk tussendoor. Beide bestanden komen uit de Silhouette store.


Naast het blokje voor Country Meppie, dat al eerder deze maand voorbij kwam, maakte ik nog een blok voor de Ultimate Beginner quilt. Ik loop achter, maar dat is niet erg. Stapje voor stapje kom ik er ook wel. Dit is blok 8 (Sawtooth Star Block). Ik moet nog blok 7 en blok 9 en dan is het tijd voor de sashings en borders.

Ik heb ook best wel veel gebakken deze maand, o.a. een heerlijke ouderwetse appeltaart (helaas geen foto van), een chocolade/kokoscake en vorige week hebben we zelf pizza's gemaakt. 

We trokken regelmatig de natuur in, manlief en ik zijn naar twee geweldige concerten geweest en vorige week hebben we een gezellige herfstvakantie gehad met o.a. bezoekjes aan de bioscoop en een speelparadijs.
We kunnen terugkijken op een leuke maand.


....meer foto's van onze uitjes zijn te zien op mijn instagram...

Deze maand was er geen WIP wednesday blogje, ik had niet echt iets interessants om te laten zien. 

Ik kocht geen stoffen of wolletjes, wel het mooie sokken-breiboek en de nieuwe Burda Plus. 
Ik heb genoeg plannen voor de komende maand en ik hoop dan eindelijk weer eens te kunnen beginnen aan een nieuw haak-en/of breiproject........ook zal ik m'n WIP lijstje eens goed gaan bekijken en zien welke ik dit jaar nog graag af wil maken.
Tot in november!

3 opmerkingen:

Gerlily zei

Burda plus heb ik al een shirt uitgemaakt. Ik maak dan de kleinste maat, maar die was toch nog te groot. Maar dat was op te lossen. Ik vind het een leuk blad, ook al moet ik goed meten of het wat voor me is. Benieuwd wat jij er uit gaat maken. Heerlijk om terug te kijken op zo'n fijne maand.

Corina zei

klinkt als een heerlijk drukke en gezellige maand.
Leuk geworden de shirts en je blokje.

Vlijtige Lies zei

Wat handig toch als jezelf shirtjes kunt bedrukken. Echt heel origineel. Gezellig (terug kijk)blog weer.